Вершки для збивання на растительной основі , жирн. (26% ), виробник Кремио (Болгарія).
Кількість в упаковці 12 шт.
Вершки на рослинній основі для використання в кондитерському виробництві (прошарок, зовнішня обробка). Легко збиваються, мають чудовий смак, запах і високий обсяг.
Застосовуються у виробництві кондитерських виробів, морозива, добре поєднуються з какао, шоколадно-горіховим і шоколадним кремом, фруктовими пастами, фруктами.
Ви зможете сміливо додавати їх в різні десерти: кекси, торти, вафлі, морозиво і навіть коктейлі. Вони доповнять будь-фруктовий салат, зроблять інгредієнти соковитими, а сама страва – повітряним і легким
Спосіб застосування: Вершки попередньо охолодити до температури +8°С, збивати протягом 2-5 хвилин до отримання однорідної, повітряної маси. При збиванні збільшується в 3,5 рази в обсязі, чудово піддаються обробці, мають пишну структуру, зберігають стабільність тривалий час. Істотно скорочують час приготування і підвищують продуктивність.
Умови зберігання: Зберігати при температурі не більше 20С у сухому, прохолодному місці. Відкритий пакет, можна зберігати при температурі від +2С до +6С не більше 5 днів.
Основні | |
---|---|
Вага | 1000 г |
Виробник | Люстдорф |
Країна виробник | Україна |
Тип | Рідкі вершки |
Склад | молоко коров'яче |
Жирність | 26 % |
Обробка | Ультрапастеризовані |
Ціна за 1 л. | 113 |
- Ціна: 125 ₴/упаковка