Ідеальна цукрова глазур з желатином для паски ТМ Украса 100г
26 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- В наявності
- +380 (66) 169-32-79Відділ харчового друку
Помадка цукрова (глазур)
Спосіб застосування:
Вміст пакету ретельно розмішати з 50 мл (3-4 столових ложки) холодної кип'яченої води і залишити для набухання на 10-15 хвилин. Через цей час підготовлену суміш нагріти в посуді з товстим дном до 80-90 градусів за шкалою Цельсія (до кипіння не доводити), постійно помішуючи до повного розчинення. Отриману гарячу глазур збивати міксером 7-10 хвилин до отримання густої світлої маси. Нанести теплу глазур на охолоджені до кімнатної температури вироби і прикрасити за бажанням.
Покриті глазур'ю вироби залишити для висихання в сухому прохолодному місці (не в холодильнику) на час близько години до повного застигання глазурі.
Якщо глазур застигла до нанесення на кондитерський виріб або вийшла занадто густий, потрібно додати до суміші 1 ч.л. гарячої кип'яченої води і ретельно розмішати.
Склад: цукрова пудра, харчовий желатин швидкорозчинний, лимонна кислота, харчові барвники.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Украса |
Колір | Білий |
Вид покриття | глазур |
Країна виробник | Україна |
Основні | |
Тип | Фасовані |
Вага | 100 г |
Користувальницькі характеристики | |
Склад | Склад: цукор, глюкозний сироп, барвники: Е133, Е171, Е172. |
Вид та форма випуску | Сухий барвник |
- Ціна: 26 ₴