Агар-агар сила гелю 1200 TM Rokogel (Іспанія)
37 ₴/упаковка/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- В наявності
- +380 (66) 169-32-79Відділ харчового друку
Агар-агар широко застосовується в кулінарії і в харчовій промисловості, як рослинний замінник желатину. Не розчиняється в холодній воді. Агар-агар повністю розчиняється тільки при 90-100°С, температура застигання - 37.1°С. Без втрати властивостей, агар можна розігріти, а потім остудити.
Спосіб застосування:
Рекомендуємо замочити агар-агар (з розрахунку 1ч.л. агару на 150мл рідини) в холодній воді (кімнатної температури) на 40-60хв., а потім проварити його до 5 хвилин при температурі 95°С.
Склад: агар-агар.
Термін придатності – 24 місяці
Вага – 20 грам, пакування: зіп пакет
Коефіцієнт желірування – 1200г/см2
Виробник – TM Rokogel (Іспанія)
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Іспанія |
Користувацькі характеристики | |
Вага | 20 г |
Тип | Загусник |
Склад | агар агар |
- Ціна: 37 ₴/упаковка