Глазур рожева (полуниця-йогурт) в дисках ТМ "MIR" (100 г)
19 ₴/100 г
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- В наявності
+380 (95) 755-65-34
Магазин для кондитерів- +380 (66) 169-32-79Відділ харчового друку
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Глазур рожева в дисках ТМ "MIR" (100 г) застосовується при приготуванні кондитерських виробів і десертів, різних кремів, ганаша, використовується для декорування та покриття кондитерських виробів. Використовується як декор і для плавлення і глазурування.
Кондитерська глазур не вимагає темперування, її досить підігріти до рідкого стану (до 35-40 градусів) і можна приступати до роботи.
За своїм призначенням та смаковими якостями відмінно замінює натуральний шоколад.
Рекомендована температура при глазурування 42 - 45 градусів за шкалою Цельсія.
Повторний розігрів глазурі не бажаний.
Склад: цукор білий, кондитерський жир (еквівалент какао-масла), молоко сухе знежирене, лецитин соєвий, ароматизатор ванілін, сироватка суха молочна, молоко сухе, кислота молочна.
Термін придатності: 12 місяців при температурі до +20 градусів за шкалою Цельсія.
Кондитерська глазур не вимагає темперування, її досить підігріти до рідкого стану (до 35-40 градусів) і можна приступати до роботи.
За своїм призначенням та смаковими якостями відмінно замінює натуральний шоколад.
Рекомендована температура при глазурування 42 - 45 градусів за шкалою Цельсія.
Повторний розігрів глазурі не бажаний.
Склад: цукор білий, кондитерський жир (еквівалент какао-масла), молоко сухе знежирене, лецитин соєвий, ароматизатор ванілін, сироватка суха молочна, молоко сухе, кислота молочна.
Термін придатності: 12 місяців при температурі до +20 градусів за шкалою Цельсія.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Мір |
Країна виробник | Україна |
Тип | Вагові |
Колір | Рожевий |
Смак | Йогурт |
Інформація для замовлення
- Ціна: 19 ₴/100 г