Рослинні вершки "Cream Rosette" - це високоякісні ультра-пастеризовані рослинні вершки для збивання з 26% жирності.
Якості рослинних вершків «Cream Rosette»:
• Збиття збільшується у 3-4 рази
• добре тримає форму у збитому стані.
• опірність до заморожування
• забезпечує чіткий візерунок, коли ними декорують.
• мають довгий термін зберігання.
Склад: вода, рослинні жири, олії, молочний білок, емульгатори, стабілізатори, аароматизатори та барвники.
Спосіб застосування: щоб збити рослинні вершки «Cream Rosette» спочатку охолоджують в холодильнику. Температура має бути від (+6 °C) до (+8 °C).
На початку збити вершки за допомогою міксера на високій швидкості до ущільнення консистенції, коли суміш ущільнюється, необхідно зменшити швидкість міксера і закінчити збити на малій швидкості.
Відкриту упаковку зберігати в холодильнику при температурі від (+2 °C) до (+6 °C) не більше 5 днів.
Умови зберігання: у сухому місці при температурі (+4°C) -(+20°C).
Дата зберігання: 12 місяців.
Оригінальна упаковка: 1 літр.
Інформація для замовлення
- Ціна: 156 ₴