Продавець "Солодке Хоббі" Магазин для кондитерів, пекарів, кулинарів м. Суми розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1180 відгуків
+380 (95) 755-65-34
+380 (66) 169-32-79
"Солодке Хоббі" Магазин для кондитерів м. Суми
Кошик
Новинка

Низькокалорійний персиковий конфітюр (40% плодів)

63 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн

  • Немає в наявності
Низькокалорійний персиковий конфітюр (40% плодів)
Низькокалорійний персиковий конфітюр (40% плодів)Немає в наявності
63 ₴
+380 (95) 755-65-34
Магазин для кондитерів
  • +380 (66) 169-32-79
    Відділ харчового друку
+380 (95) 755-65-34
Магазин для кондитерів
  • +380 (66) 169-32-79
    Відділ харчового друку
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Гелеподібна маса зі шматочками плодів персика.

Сухі речовини 35-45%

Термостабільність до 200 °C

Персиковий конфітюр з шматочками плодів (40%) використовують для прикрашання тістечок і тортів, а також у якості начинки кондитерських виробів, наприклад, слойок і круасанів.

Конфітюр з персиків — це желеподібна маса з рівномірно розподіленими в ней шматочками ягід, уварених у сахаре. Колір персикового конфітюру — яскраво-жовтогарячий, у цілком відповідно до натуральними ягодами, з яких готується начинка. Смак продукту — в помірно солодкий, ягідний. сторонні аромати не порушують гармонію запаху конфітюру з персиків.

В персиковому наповнювачу міститься чимало сухих речовин. Во час нагрівання вони вбирають у себе зайву рідину, не даючи їй змогу з начинки вилитися в тісто.

Порівняно термостабільний конфітюр з персиків не пристосований до заморожування і розморожування. Ця процедура негативно впливає на якість продукту.

Склад персикового конфітюру: Стиглі персики 40%, цукор, патока, лимонна кислота, модифікований крохмаль, сорбат калію, бензоат натрію, ароматизатор ідентичний натуральному «Персик»

Конфітюр з персиків містить не менше, ніж 35 гр. углеводов. Білки та жири відсутні в цьому десерті. Побічних домішок, у зокрема рослинного походження, теж не виявите. Невисокий вміст цукру пояснює низьку калорійність кондитерської начинки — 140 ккал.

Де використовується персиковий конфітюр

Конфітюр з персиків — це улюблена начинка в різних кондитерських виробах, приготованих з шарудженого та пісочного тіста. Персиковий конфітюр так само застосовується для промазування коржів тортів і в якості декоративних елементів.

Фахівці молочної галузі додають конфітюр з персиків в нижній шар збитих десертів.

Скільки зберігається конфітюр з персиків

Якщо дотримуватися таких нескладних правил, як температурний режим (від 00до 200 С) и встановлення необхідної відносної вологості на складі (не понад 75%), то чудова якість продукту збережеться на упродовж 6 месяцев со дня виготовлення.

Фасування магазина: пластиковий контейнер, 400 г

Виробник: Україна ТД "Золота Миля"

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Вага400 г
ВиробникУкраїна ТД
Інформація для замовлення
  • Ціна: 63 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner