Ароматизатор харчовий ванілін 20 грамів
20 ₴/упаковка/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- В наявності
- +380 (66) 169-32-79Відділ харчового друку
Застосування — як харчовий ароматизатор для надання продуктам і напоям ванільного аромату, посилення інших (наприклад, шоколадного або полуничного) ароматів.
Ванілін широко використовується в кондитерському, насамперед шоколадному виробництві, у виробництві цукерок, здоби, сирків, морозива, лікеро-горілчаних виробів тощо.
Рекомендовані дозування ароматизатора харчового ванілін: випічка 300-500 г/т, шоколад і шоколадні вироби 100-300 г/т, карамель, кондитерські маси 300-500 г/т, збивні кондитерські маси 200-300 г/т, креми вершкові 150-200 г/т, креми білкові, заварні 200-300 г/т, молочні продукти 150-300 г/т, морозиво 100-200 г/т, жувальна гумка 150-450 г/т, безалкогольні напої 10-50 г/т, алкогольні напої 20-200 г/т.
Фасування магазину: зип-пакет 20 г
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 20 г |
Склад | Ванілін (4-оксі, З-метоксибензальдегід), емпірічна формула — С8Н8О3. |
- Ціна: 20 ₴/упаковка