Глазур ТМ Добрак "Блискучий метеорит" Шоколадне золото 75 г.
21 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- Немає в наявності
+380 (95) 755-65-34
Магазин для кондитерів- +380 (66) 169-32-79Відділ харчового друку
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Глазур «Блискучий метеорит» готувати дуже легко. Просто додайте води — і блискуче аквамаринове покриття для тортів, пирогів, булочок, пончиків і печива готове! Для швидкого застигання наносьте глазур на гарячий виріб.
Спосіб приготування:
1. Змішайте глазур з (20-25) mL (мл) води кімнатної температури (за потреби додайте ще (2-3) mL (мл) води).
2. Для рівномірного покриття, підготовлену глазур залиште, періодично помішуючи, на 20 хвилин.
3. Нанесіть готову глазур на поверхню кондитерського виробу.
Вміст пакета глазурі призначений для прикрашання 12 мафінів або одного торта діаметром 26 см.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | Добрик |
Вага | 75 г |
Тип | Фасовані |
Країна виробник | Україна |
Склад | Склад: цукор, глюкозний сироп, барвники: Е133, Е171, Е172. |
Вид та форма випуску | Сухий барвник |
Інформація для замовлення
- Ціна: 21 ₴