Альбумін (сухий яєчний білок) фасовка 100 гр
155 ₴
- В наявності
+380 (95) 755-65-34
Магазин для кондитерів- +380 (66) 169-32-79Відділ харчового друку
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Альбумін - сухий яєчний білок, високопінний. Застосовується для виготовлення зефіру, айсинга, кремів, суфле, безе, мусів та інших кондитерських сумішей, що вимагають легкості. Завдяки альбуміну можна приготувати білу глянцеву глазур.
Як розвести альбумін і приготувати айсинг:
1. 20 гр альбуміну розвести в 90 гр кип'яченої води кімнатної температури.
2. Залишити розведений яєчний білок до повного розчинення на кілька годин.
3. Отримані 90 гр готового альбуміну з'єднати з 460 гр. цукрової пудри дрібного помелу.
4. Збивати айсинг 6-7 хвилин.
Маса: 100 гр.
Упаковка: блистерный прозорий лоток.
Адреса: м. Суми, вул. Харківська 40
Тел. +380957556534
Магазин "Солодке хоббі"
Інформація для замовлення
- Ціна: 155 ₴