Розпушувач тіста (фасування) 100 г
20 ₴/100 г
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- В наявності
+380 (95) 755-65-34
Магазин для кондитерів- +380 (66) 169-32-79Відділ харчового друку
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Розпушувач — один з основних видів сировини хлібопекарного і кондитерського виробництва, що використовується для надання виробам із тіста пористої структури. Вироби з розпушеного тіста добре пропікаються, мають приємний зовнішній вигляд, аромат, смак і кращу засвоюваність.
Вага | фасування, 100 г |
Призначення | Солодка випічка, кондитерські вироби. |
Нормативний документ | ТУ У 10.8-38983027-003:2016 |
Виробник | ТД "Аміга" |
Склад (укр.) | Борошно пшеничне вищий гатунок, розпушувачі: натрій двовуглекислий (Е500), пірофосфат натрію (Е 450). |
Термін зберігання | 24 мес. |
Паковання | Дой-Пак |
Умови зберігання | Зберігати в сухих, чистих, добре провітрюваних приміщеннях, не заражених шкідниками, t°<20°, f<75%. |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Виробник | АМИГА |
Країна виробник | Україна |
Вага | 100 г |
Склад | Мука пшеничная высшего сорта, разрыхлители: натрий двууглекислый (Е500), пирофосфат натрия (Е 450). |
Інформація для замовлення
- Ціна: 20 ₴/100 г