Крохмаль кукурудзяний — порошок білого кольору, який застосовується для приготування безлічі десертів: пудингів, мусів, пензлів, випічки бісквітів, приготування пісочного тіста, крему, соусів тощо.
Порошок додають і під час випікання. Він широко застосовується практично у всіх технологічних процесах у промисловості під час приготування харчових продуктів. Парфуми додають цей продукт під час виготовлення різних соусів і пудингів, а також начинок для пирогів. У тих випадках, коли дію клейковини необхідно послабити, надавши особливої ніжності та великої м'якості готовому продукту, цей порошок якраз доречний. У кондитерській промисловості під час виготовлення м'яких цукерок незамінний пересушений крохмаль, оскільки він має знижену вологість.
Як загусник кукурудзяний крохмаль вигідно відрізняється від борошна тим, що практично не впливає на смак кінцевої страви, не містить глютену, діє ефективніше, робить страву прозорою, блискучою. Для згущення 375-500 мл рідини потрібна одна столова ложка крохмалю.
Основні | |
---|---|
Вага | 400 г |
Країна виробник | Україна |
Тип | Крохмаль кукурудзяний |
Упаковка | Мішок паперовий |
- Ціна: 80 ₴/кг