Глазурь ЦЕНТРАМЕРИКА голубая ТМ Master Martini Италия 100г
35 ₴/упаковка
Мінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
- В наявності
- +380 (66) 169-32-79Відділ харчового друку
Застосовується для глазурування і покриття кондитерських виробів, для виготовлення шоколадного декору, цукерок, фігурок, а також можна використовувати для шоколадних фонтанів (для більшої тікучості можна додати 10% какао масла) і як готову прикрасу десерту.
Рекомендації: щоб суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною і без бульбашок, темперувати глазур необхідно при температурі 45 °C. Повторно розігрівати шоколадну глазур небажано.
Склад: цукор, рослинні жири (пальмоядрові, пальмові), суха молочна сироватка, сухе знежирене молоко, концентрат спіруліни і яблука, емульгатор (соняшниковий лецитин Е322).
Жирність: 37%
Вага фасовки: 200 г
Країна виробника: Італія.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Master Martini |
Вид покриття | глазур |
Смак | Ваніль |
Колір | Блакитний |
- Ціна: 35 ₴/упаковка